3 Ocak 2013

Fenerbahçeli Efsane Futbolcular Gösteri Maçı (100. Yıl - Mayıs 2007)

 
Fenerbahçe'nin şanlı tarihine damga vurmuş efsanelerden bahsedip, bu efsanelerin bazılarının yıllar sonra tekrar çubukluyu giydiği bir maçtan bahsetmemek olmaz.

Fenerbahçe'nin 100. Yılını kutladığı 2006-07 sezonunda şampiyonluk kupasını aldığı 26 Mayıs 2007 günü, ligin son maçı olan Ankaragücü maçından önce Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçeli efsane futbolcular bir gösteri maçı yapmıştı. Bu Şöhretler Karması maçında Rıdvan Dilmen, Engin İpekoğlu, Cemil Turan, Cem Pamiroğlu, Oğuz Çetin, Şenol Çorlu, Semih Yuvakuran, Turhan Sofuoğlu, Serkan Acar, İlker Yağcıoğlu, Ali Nail Durmuş, Selçuk Yula, Kemalettin Şentürk, İsmail Kartal, Mehmet Çakıroğlu, Müjdat Yetkiner, Yavuz Şimşek, Hasan Özdemir, Uche, Elvir Boliç, Elvir Baliç, Metin Diyadin, Samuel Johnson, Saffet Sancaklı, Arthur Zico, Eduardo Coimbra gibi isimler yer aldı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kazandığı binlerce kupa ve madalyayla Guinness Rekorlar Kitabına girdiği 100. yılda, futbol şubesi de hem kupasını bu özel günde aldı, hem de eski futbolcular tekrar çubukluyu giyerek güzel bir nostalji yaşattı. 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder